20% pentru zambetele copiilor bolnavi

Investeste in noi! Investeste in voluntariatul facut cu seriozitate, zi de zi! Investesti in tineri si tinerete! Investesti in proiecte dedicate oamenilor de azi si de maine! Acestora le deschidem porti, le suntem alaturi in momente de cumpana si le facem mai usoara!

Printr-o sponsorizare, ne poti ajuta sa ne continuam proiectele si sa ne indeplinim planurile de viitor. Daca compania ta are profit si plateste impozit, ne poti sponsoriza, iar suma pe care ne-o oferi se scade direct din impozitul datorat statului.

Sumele oferite de companii se scad direct din impozitul pe profit, daca sunt indeplinite cumulativ urmatoarele conditii:

  • nu depasesc 20% din impozitul pe profit datorat;
  • sunt in limita a 0,5% din cifra de afaceri.

Cheltuielile cu sponsorizarile care depasesc acest barem pot fi înregistrate contabil sub forma de cheltuieli nedeductibile. Facilitatile cu privire la sponsorizari sunt reglementate prin Art. 25, aliniatul 4, litera i, Noul Cod FiscalAsadar, poti face o sponsorizare fara sa te coste nimic!

Cei 3 pași simpli:

  1. Încheierea contractului de sponsorizare, conform legii, între beneficiar (Asociatia de Medicina pentru Sanatate Publica) şi sponsorul – (persoana juridică=compania ta); de aici poti descarca contractul Contract_de_sponsorizare_Asociatia_de_Medicina_pentru_Sanatate_Publica_Voluntar_in_Spital:
  2. Înregistrarea şi operarea sponsorizării în contabilitatea sponsorului.
  3. Calcularea impozitului şi scăderea sponsorizării din suma datorată ca impozit, trimestrial, regularizarea făcându-se la sfârşitul anului.

Vǎ recomandǎm sǎ vǎ consultaţi contabilul pentru detalii suplimentare.

Viramentul se poate face înainte de ultima zi a fiecǎrui trimestru, dar nu mai târziu de 31 decembrie 2019.

Pentru detalii sau ai orice întrebare legatǎ de modul în care investim fondurile donate, nu ezitati să ne contactati la adresa de email: amspcharity@gmail.com sau la telefon:0737.347.883.

IATA CE FACEM ZI DE ZI:

thumbnail

 

 

Advertisement