20%

Poți direcționa 20% din impozitul pe profit al companiei tale!

Nu costă nimic si totul este legal !!!

Banii care s-ar fi dus la bugetul de stat ne pot ajuta sa continuam munca organizatiei noastre si sa ne indeplinim planurile de viitor! Poti deveni sponsorul nostru! Trebuie semnat (doar) un contract de sponsorizare înainte de sfarșitul anului (daca compania ta are profit si plateste impozit); Suma sponsorizata se scade direct din impozitul datorat statului;

Sumele oferite de companii se scad direct din impozitul pe profit, daca sunt indeplinite cumulativ urmatoarele conditii:

  • nu depasesc 20% din impozitul pe profit datorat;
  • sunt in limita a 0,5% din cifra de afaceri.

Cheltuielile cu sponsorizarile care depasesc acest barem pot fi înregistrate contabil sub forma de cheltuieli nedeductibile.

Facilitatile cu privire la sponsorizari sunt reglementate prin Art. 25, aliniatul 4, litera i, Noul Cod Fiscal.

Asadar, poti face o sponsorizare fara sa te coste nimic!

Ce aveti de facut:

  1. Încheierea contractului de sponsorizare, conform legii, între beneficiar (Asociatia de Medicina pentru Sanatate Publica) şi sponsorul – (persoana juridică=compania ta); de aici poti descarca contractul: contract sponsorizare 2017 .
  2. Dupa ce completați contractul de sponsorizare cu datele firmei și cu suma de sponsorizare, va rugam să îl trimiteți în format word la adresa amspcharity@gmail.com ; vă vom trimite contractul în 2 exemplare semnat și ștampilat în original, la adresa indicată de dvs. sau, cel mai bine, venim sa ne cunoastem!

Vǎ recomandǎm sǎ vǎ consultaţi contabilul pentru detalii suplimentare in legatura cu:

  1. Înregistrarea şi operarea sponsorizării în contabilitatea sponsorului.
  2. Calcularea impozitului şi scăderea sponsorizării din suma datorată ca impozit, trimestrial, regularizarea făcându-se la sfârşitul anului.

Viramentul se poate face înainte de ultima zi a fiecǎrui trimestru, dar nu mai târziu de 31 decembrie 2017. Până la 31 decembrie 2017 plata trebuie efectuată, pentru a se considera parte din anul fiscal în curs; dacă plata se face după 31 decembrie, va fi considerată sponsorizare aferentă anului următor. 

Pentru detalii sau ai orice întrebare legatǎ de modul în care investim fondurile donate, nu ezitati să ne contactati la adresa de email: amspcharity@gmail.com sau la telefoane:

Mobil:0737.347.883.

Fix/ Fax: 021.405.60.79

IATA CE FACEM ZI DE ZI:

thumbnail

Advertisements